Dnes začíná odpočítávání do vypuštění lunární mise Artemis 1 NASA

MYS CANAVERAL, Florida – Odpočítávání je připraveno k zahájení největšího testovacího letu NASA v tomto roce.

Dnes (27. srpna) v 10:23 EDT (1423 GMT) se začnou objevovat hodiny odpočítávání do plánovaného data startu NASA. Mise Artemis 1Je to první ambiciózní cesta na Měsíc nejvýkonnější raketou agentury vůbec – the vesmírný startovací systém (SLS) – Ona Kosmická loď Orion. Bezpilotní zkušební let je naplánován ke startu v pondělí (29. srpna) v 8:33 EDT (1233 GMT) z Pad 39B zde v Kennedyho vesmírném středisku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *