Jak vidět BlizzCon 2021

Po, po BlizzCon 2020 zrušen kvůli pandemiiBlizzard je zpět – dříve než obvykle v tomto roce – na BlizzConu 2021. Blizzard tomu říká „BlizzConline 2021“. Očekávejte novinky o očekávaných titulech, vč Diablo IVA Pozorování 2A Svět válkyA Krbový kámenMožná nahlédnout do pověstí Diablo 2 Předělaný.

Activision, mateřská společnost Blizzardu, během nedávného hovoru o zisku oznámila, že oba jsou Diablo 4 A Pozorování 2 Vydání 2021 se nedočká. I když je to zklamáním, je pravděpodobné, že o hrách, které vyjdou letos, budou nějaké novinky. Pravděpodobný kandidát je Nesmrtelný Diablo Hra pro telefony iOS a Android, která Můj kolega Andrew Webster má pracovní zkušenosti.

Pokud chcete být svědky oslav (které by měly být pořád hodně slavnostní, i když nejsou plné obvyklého množství cosplay kostýmů), postupujte takto.

Kdy se stane BlizzCon 2021?

BlizzCon zahájí svoji pravidelnou zahajovací párty v 17:00 ET / 14:00 PDT v pátek 19. února a je naplánován na hodinu a 10 minut. Od té doby se konference rozdělila na pět různých vysílání, každé se zaměřením na jinou hru. Zde je kompletní plán. Všechna vysílání mají skončit do 20:40 EST / 17:40 PDT. Pokud hledáte herní novinky, je pravděpodobné, že k tomu dojde v první den.

Opět však začne fungovat v sobotu 20. února v 15:00 EST / 12:00 PDT. Plán druhého dne se skládá z relací otázek a odpovědí, komunitních prezentací a další zábavy, jako je Diablo Hostováno na stole Rozhodující role osádka.

Stojí vás účast na BlizzConu 2021 něco?

Ne. Účast je zdarma, na rozdíl od předchozích akcí BlizzConu, které vyžadovaly vstupenky. Pokud chcete některé z dobrot, které obvykle přicházejí s lístkem, můžete si koupit balíček BlizzCon Herní předměty a kosmetika jsou zde.

Kde mohu sledovat BlizzCon 2021?

Blizzard hostí svou online konferenci na adrese BlizzCon.comNebo skrz Battle.netActivision Blizzard, spouštěč her pro stolní počítače a mobilní zařízení. Bude také vysíláno živě z Youtube A Škubnutí.

READ  Dokončete chaos u tokijského prodejce ohledně prodeje PS5

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *